24. maj 2011

Hold kæft hvor jeg hader fordelingsudvalget!

Ja, det kan i nemlig tro at jeg gør! Jeg kom ikke ind på Aurehøj - først og fremmest tænkte jeg bare skyd mig. Så græd jeg i en time og lidt mere til, og nu kan jeg rent faktisk se på mennesker uden at tude som en femårig. Jeg hader bare at græde foran andre, virkelig, det gør jeg. Der var flere skønne mennesker der kom ind for at trøste, og Elisabeth kom med jordbær, den søde pige. Hun kom forresten ind, det er jeg så glad for! Dog er jeg virkelig sur på fordelingsudvalget, da jeg bor 10 min. fra Aurehøj og ikke er kommet ind. Øv altså! Så ringede jeg til min mor, og hun var bare den bedste i verden. Hun fik snakket med viceinspektøren, og det viser sig simpelthen at fordelingsudvalget har lavet en fejl. De havde nemlig sørget for at få alle fra gentofte kommune ind, da Aurehøj ligger dér. De havde bare ikke lige set, at jeg flyttede i december til Gentofte Kommune, så der stod Østerbrogade på min ansøgning fra Optagelse.dk. Min studievejler havde nemlig sagt til mig at det ikke var nødvendigt at ændre det derinde, men at jeg bare kunne skrive i en ekstra boks, at jeg var flyttet. Fuck studievejledere, er så gal og frusteret og ked af det. Nu holder min mor en dialog med viceinspektøren, så jeg håber at de erkender fejlen og får mig ind pronto. Har forresten også skrevet en klage/et brev til Aurehøj og fordelingudvalget, så det er lidt spændende med hvad der sker idag og de næste dage.

ØV FOR ET SKOD FORDELINGSUDVALG!

Jeg er dog stadig utrolig glad for, at så mange af mine venner er kommet ind, så tillykke og knus til dem!

Lægger mig til at dø nu.


4 kommentarer:

 1. Du er den sødeste og du skal (rettelse:bliver nødt til, SKAL SKAL SKAL!!) komme ind på Aurehøj. Jeg vil vædde min gamle hat, på at de retter op på deres dumme fejltagelse og tager dig ind. Du er en Aurehøj-pige <3

  SvarSlet
 2. hvad skrev du i dit klagebrev?

  SvarSlet
 3. Jeg er heller ikke kommet ind på min 1. prioritet, men i stedet på min 3. som er en privatskole, som jeg ikke har vidst, og har nu ikke råd til den! Hvad kan man skrive i klagebrevet? En af mine veninder kom ind på gymnasiet og hun bor lidt længere væk end mig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej! Jeg sidder i præcis samme situation lige nu! Fik brevet i dag om min optagelse på en privatskole, men har selv ikke råd! Har du mulighed for at fortælle mig, hvordan du løste problemet, skrev brevet og hvem du sendte det til? Er helt ude af den!

   Slet