13. jun. 2011

12 dage.

Det er mandag nu, men skole er der først imorgen, da det jo er den skønherlige pinse! Der er 12 dage til at jeg stopper her, og selvom jeg har skrevet meget om det og gør det nu, så kan jeg love jer for, at det ikke er sevet ind. Det er måske ligesom da jeg startede her - dagene før d. 4. august var bare totalt normale, og mit hoved havde slet ikke tag i det her efterskole gøjl. Da det så ligepludselig var d. 4., og jeg hverken havde tænkt på at pakke eller være nervøs, var det stadig ikke indprintet i mit hoved. Jeg tror først, at jeg kunne mærke det rigtigt, da jeg vinkede farvel til mine forældre og Kira (min ene søster). SÅ sagde det bang, og da følte jeg mig fandme fortabt - dog på den spændende måde. Nu er der så kun 12 sølle dage til, som nok alligevel ikke kommer til at være så sølle igen. Det vil muligvis være de bedste 12 dage på hele det her elskede efterskoleår. Mine meget begrænsede erfaringer siger mig, at det først er på dagen, hvor jeg står med ansigtet begravet i litervis af tårer, at det går op for mig, at det der har været min hverdag det sidste år er slut, og dem der har været mine bedste venner og som en familie for mig ikke længere kommer til at bo to døre nede ad Broadway eller tværs over gården på Bassen. Gisp, siger jeg jer! Selvom det er nok så sørgeligt, så kan jeg inderst inde også mærke, at det er nu. Nu skal det være, sådan er det, og det er nok det rigtige.

Hovsa sovsa, så slutter jeg med det her melankolske, nostalgiske, deprimerende fis. Jeg har lige slået vores Roskilde telt op med Elisa og Nat. Det var ret så komisk, for for filan hvor er vi bare alt andet end gode til det! Så kom (trylle)Kasper og gav en hjælpende macho-hånd. Nu står det og svajer nok sp usikkert ude på græsplænen, som jeg har fuldt overblik over her fra Broadway 11's vindue. Kys på det skønne værelse!

Savner julesange, pebernødder, rensdyr-uldsokker og den oppyntede Broadway, men hold nu op hvor jeg bare elsker som det er nu: sommer, sol, pinse, blomster og is, skønne Humblebier og ture til stranden.

Knus
til
jer

Christine Miranda 

1 kommentar:

 1. Synes det er sjovt - ikke desideret "hahahah" sjovt, men du ved.. Der er 12 dage til dit efterskoleår er slut, og 62 dage til mit eget starter. To fuldkomne modsætninger.
  Jeg har fulgt din blog siden november, og har været rigtig glad for at læse om hvordan dit efterskoleliv har været - og du har bare fået mig til at glæde mig endnu mere, så tak. Tak fordi du har delt dit år med os andre! Er sikker på jeg ikke er den eneste der har været glad for din blog.. Og kommer til at savne den. Jeg vil helt sikkert følge din nye blog om Aurehøj! Det er helt sikkert.

  Karoline
  //karolinemathilde.blogspot.com
  - kig evt. forbi :-)

  SvarSlet