30. maj 2011

Specialeweekend

Specialeweekenden er overstået - gud ske tak og lov! Jeg er så træt og udmattet efter alt det her specialegøjl, men samtidig er jeg også utrolig lettet over, at det er "over and done with". Min mor kunne godt komme, for hun kørte med Jonathans forældre (som hun kender fra de yngre dage). Selve fremlæggelsen gik egentlig ret okay tror jeg, men da vi så stod og skulle spille vores specialenumre, manglede vi nogle musikere. Jonathan og Nagel fra jazzlinjen spillede nemlig med på et af numrene, men da vi var foran tid, så var de ikke kommet. Så måtte vi ellers bare stå og snik snakke, vifte lidt med hænderne og se godt ud, indtil de kom. Meget hyggeligt egentlig. Jeg spillede også med på et par af de andre gruppers numre, så jeg fik da i hvert fald en del at se til; Disco Inferno/burn baby burn og Night Fever. Efter fremlæggelserne var der hyggelig grillmad, men da det støvregnede, og himlen havde samme farve som fnullermændene under min seng, blev vi nød til at sidde inde i hallen og orkestergraven, hvor jeg blandt andet spillede med flere af mine bands. Først skulle der lige alle sammenspilsholdene på med alt fra soul, blues, folk'n'world, jazz (massere af det!), funk, singer/songwriter, udenlandsk pop/rock, hård tøserock og så selvfølgelig DISCO! Der var ikke sådan vildt mange mennesker inde og høre musikken, men som sædvanlig ændrede det sig, da mit discohold kom på. Folk strømmede ind og begyndte at danse til Get Down On It, Le Freak og Night Fever. Skønt at være med til at skabe stemning, kunne stå på scenen og bare have det for fedt. Anyways, der var lige tid til at mine to fritidsbands kunne komme op og spille nogle fede numre, så først sang jeg med det lille, hyggelige kagekor - vi sang vores version af Fix You, her er et link til vores indspilning, og så havde Viktor lavet en korsats til Pokémon temasangen, så den sang vi også. Så grineren at se folks udtryk da vi gik fra sørgeligt, tudekor til komisk, nostaligisk uh-ah-uh kor. LOVING IT! Så sang jeg selvfølgelig med Jamiroquai bandet, alle begyndte at klappe, og folk elskede det. SKØNT! 

Et lidt langt indlæg, men det var bare en skøn dag og aften altså!

KNUS og nogle fine billeder fra en dag i øveren med Jamiroquai her:
5 kommentarer:

 1. Ja det er noget øv at grille i regnvejr, men det lyder til at du havde en god dag (Billederne er foresten vildt nice). Din blog er også bare fed, jeg 'følger' dig helt sikkert, og du skal da være velkommen til at tjekke min blog ud også.. Jeg starter først på efterskole her efter sommerferien, så jeg har ikke haft den i så lang tid, men anyways, det ville bare være så fedt hvis du vil 'følge' mig! ;-)

  XXX
  Emma, emmaelisemoellersblog.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Jeg er glad for at du kiggede forbi, fremmede ven! :)Dog må jeg sige, at da jeg jo er ekspert i dét at gå på efterskole, så er der måske ikke så meget mening i at følge en efterskoleblog? Har tjekket den ud, og den skal nok blive super god og hyggelig for alle kommende efterskoleelever:)
  Kram

  SvarSlet
 3. ps. apropos billederne - der er rigtig mange billeder på min anden blog closeupfactory.blogspot.com. Tjek den ud hvis du føler for det :)

  SvarSlet
 4. Jeg har længe tænkt på om du ikke kunne ligge nogle videoer ud med dine bands, eller bare hvor du synger på youtube, eller herinde. Synes det ville være prikken over i'et!
  Fed blog :-)

  SvarSlet
 5. done :) Elsker at virkeliggøre mine søde læseres "requests"! Det er det seneste indlæg - videoerne er godt nok med andre også og med dårlig lydkvalitet, men what the hell! :)

  SvarSlet