11. maj 2011

Speciale baby!

Nej, ville virkelig ønske at titlen på dette indlæg afspejlede mit forhold til det genoptagede speciale-gøjl, men i mit moment of truth må jeg tilstå, at jeg simpelthen kunne skyde enhver aflevering, der prøver at snige sig ind på mig for tiden. Især speciale. Hold op hvor kan jeg bare ikke overskue at skulle grave op i den ellers så behageligt, glemte, musikanalytiske, kæmpe opgave. Vi skal fremlægge, hvad man kan kalde konklusionen fra vores opgave. Dvs. at når vi nu har haft om diskomusikkens udvikling gennem tiden - og Kool & The Gang der fulgte med hele vejen -, så skal vi altså fremlægge omkring 12 min. fra det skriftlige og 12 min. fra den musiske del. Vi har valgt at fremføre de to meget forskellige (både tidsmæssigt og lydmæssigt) diskonumre "Love Foolosophy" af Jamiroquai og "Get Down On It" af Kool & The Gang. Det skal nok blive fedt, selvom mit engagement og overskud ligger på nulpunktet.

Jeg er i gang med at lave dansk disposition. Jeg har trukket Ekspressionisme, og det har vist sig at være et ret fedt emne. Kan nu ikke rigtigt overskue at sidde her i Karen Blixen længere, min bagdel klør (fordi jeg har røv irriterende nylonstrømper på, og fordi dét og et fugtigt, lummert, plasticsæde ikke er den mest lovende kombi) og jeg trænger til en stor kop hed kærlighed - also known as kaffe.

Nu vil jeg fandme have det her crap pis ordnet, så jeg ikke skal stresse mere. HADER at stresse.

Glæder mig helt ustyrligt til at blive her på skolen i weekenden. Det er så lang tid siden sidst, og trænger til at ligge i ske med +50 unge mennesker i opholdsstuen.

Jeg elsker at gå på efterskole, men jeg kan på ingen måde sætte mig ind i, at min hverdag om snart vil blive ændret radikalt.
UF!

KYS

Ingen kommentarer:

Send en kommentar