19. maj 2011

Caféaften 18.05.11

Har simpelthen haft så travlt med at øve med alle de forskellige bands her de sidste par dage/uger. Der var nemlig den sidste caféaften igår, og da fik jeg spillet med de to bands, som jeg havde fået øvet tilstrækkeligt med. Det var en super fed aften, alle bands havde noget fedt og interessant at byde på. Selv Zoocration - skolens knapt så vellidte metal band. Der var igen stres på, mht. at få alle de tilmeldte bands op og spille. Der var godt og vel 2 timer til at spille - og vi satte forresten rekord i bands til caféaften: hele 17 stks -, så forståeligt nok blev der skubbet og presset og råbt "hurtige skift mand!". Ja, det var mig der råbte det halv hysterisk og med min indre biaaatch på frontlinjen. Hovsa. Anyways, fik da spillet et par numre. Jeg optrådte med "det hyggelige og random band" med American Boy af Estelle feat. Kanye West. Det gik så satans godt i øvelokalet, men der gik bare nogle andenstemmer galt på scenen, så det er ret øv. Musikken var dog i topform! Dog skal vi (sangerne - Elisabeth, Emma Liv og jeg) have utroligt meget credit for at have rappet et langt stykke i denne cool sang - ikke ligefrem noget man forventer af tre søde, lave, blondiner. Så skal jeg jo selvfølgelig ikke glemme det elskede Jamiroquai band, som jeg også har øvet helt sindsygt med. Vi skulle egentlig havde spillet to numre, men det ville være ret unfair over for de andre bands, så vi endte op med at spille Cosmic Girl. Det var så lækkert, og folk var glade og dansede! Wuwuwu! Næste gang der er mulighed for at spille - måske hvis der kommer endnu en caféaften - så spiller vi det fedeste nummer: Little L. Hold op jeg elsker disco! Var forresten i studiet igår for at indspille Night Fever med discoholdet. Det failede lidt, men fåk nu op med det. Det var ret sjovt, så alt er vel!

Savner jer derhjemme!

Kys

2 kommentarer:

  1. Hej, jeg kan se du har to blogs.. Hvordan kan man lave en til? Jeg ville nemlig også godt lave en efterskoleblog ud over den blog jeg allerede har :)

    SvarSlet
  2. Når du kommer ind på din blogger forside/brugerside, dér hvor du blandt andet kan se indlæg fra de blogs du følger, så skulle der gerne være en headline der siger "Administrer blogs". På samme linie står der "opret en blog" med små, blå bogstaver. Tryk og wupti(!), så er det bare igang med din nye blog :) Håber det hjalp!

    SvarSlet