21. dec. 2010

Julen er her nu

Så kom julen rigtigt til Humble (julen as in den længe ventede julestemning)!

Har gået hele dagen og forberedt den store julefest / middag her på skolen, og det har bare gjort et eller andet mystisk ved mig?

Jeg meldte mig på oppyntning-af-spisesal-og-bordkort holdet, så jeg har lavet sådan ca. 135 über flotter jule-bordkort! Mine fingre var så til-limede bagefter, at jeg kunne samle ting op fra jorden uden at tage fat. Spisesalen endte med at blive rigtig flot og hyggelig, og vi sad i hestesko, hvilket fungerede så godt, og det efterlod plads til live-musik og juletræ i midten af salen. Nu har jeg pause efter en overdådig julemiddag, hvor de kære lærere serverede alt for os. Åh, det er godt!

Tidligere idag skulle Elisabeth, Emma Liv og jeg også til evaluering af vores projektuge - vi fik fandme 12 (undskyld mit sprog, men det er ikke noget som at udtrykke sin begejstring med fy-ord!) ! Wuhuu, så nu er jeg glad og mæt og det hele er bare skønherligt!

Har jeg forresten fortalt at jeg efter jul er den heldige ejer af et Nikon D3100 spejlreflekskamera? Well I am - ergo: massere af flotte og hyggelige billeder på bloggen snart!

Udover alt dette fantastisk der er sket denne dag, så ville man nok tro at nu kunne det vist ikke blive meget bedre. Stick it where the sun don't shine, for Broadway vandt december-jule-konkurrencen! Wuhuu, lækker brunch på sengen imorgen, serveret af lærerne... jeg ku SÅ godt.

Kisses og julekram og flæskesteg

Christine Miranda

3 kommentarer:

 1. Fedt med kameraet :) så håber vi påbilleder af dit værelse!
  Hugs

  SvarSlet
 2. er det en kristen efterskole du går på?:)
  xx

  SvarSlet
 3. Ja der kommer SÅ meget snart nogle billeder af mit værelse! - og nej, det er ikke en kristen efterskole, men skolen står inde for de kristne værdier som "du skal behandle andre, som du selv vil behandles" osv. Vi synger da også i kirker i ny og næ, men først og fremmest er det en skole der tager dig som du er, og accepterer at du er anderledes. aka - det er en skøn efterskole!

  SvarSlet