17. sep. 2010

surrealistisk nat

Teambuilding dagene var ved at være til vejs ende, heldigvis, så folk var godt trætte ved 10-11 tiden. Jeg var syg, så forkølet og hostende lå jeg i min seng hele dagen og aftenen. Ind i mellem crashede folk min hybel, som da Lukas, Benjamin og Christian deltog i "Stjæl en 9. klasses hovedpude dag" - wuhuu, nej. Endte med at opgive min lille røde pude, for at undgå en pillow-fight med 3 store drenge. Ej, de er søde alle sammen! Jeg tror de fleste på skolen sov kvart over 11, mens jeg hostede mig igennem en halv time, inden jeg opgav og faldt ind i en dyb trance af rittersporttrang og seriøs søvnmangel.
Her begyndte det: lå og sov, da jeg pludselig vågnede af larmen fra lærere, der hamrede med grydeskeer på metalfad og gryder. Først tænkte jeg ikke så meget over det, lagde mit hoved på puden og gav mig til at sove videre, men larmen tog til og blev højere, indtil jeg fandt ud af, at det måske ikke var en drøm alligevel... oh. Så stod jeg op, vækkede Emma og fik trukket hende med ned i spisesalen. Vi satte os i kontaktgrupperne, og dear Moses hvor var det fedt at se rundt på folk der bare sad i hotpants og nattrøje, snot forvirrede og tågede! Salen var lyst op af stearinlæys, og havde det lidt ligesom på 1. decembers morgen. Vi fik at vide, at vi skulle på natteløb, så min kære og meget mærkelige fysiklærer Frank daskede op med vandre/gyser historie efter historie, indtil han havde formået at få hele salen til at være i en ikke tilstedeværende tilstand. Inden vi skulle op og have varme støvler på og sweatre på, skulle vi lige et smut ned i kælderen, for at komme i gyserstemning... i think. Så klamrede mig op af Malte snakebite, hvilket viste sig at være en helvedes dårlig idé, da han også var pisse bange. Vi kom ud af den anden ende af kælderen, og blev hevet rundt om orkestergraven (samlings sal/koncert sal). Frank åbnede døren ind til salen, og pludselig blev lyset tændt derinde, og han skrålede "SÅ ER DER FEEEEEEST!!!". Det viste sig at vi slet ikke skulle ud på 4 km's natteløb, men danse og feste til høj musik. Jeg ved det ikke lyder så mærkeligt igen, men forestil jer at være indstillet på at sove, som på en helt almindelig skoledag, så blive vækket og få at vide at man skal på natteløb på 4 km, og for så til sidst at blive smidt ind i et oppyntet festlokale med borde, duge, ballonner, scene, multifarvet lys og DJ-Eik... så surrealistisk, jeg har fandme aldrig oplevet noget lignende! Skulle så meget have taget nogle billeder af scenariet - 135 elever iklædt nattøj og uglet hår, stå og se så helt igennem uforståelig ud. Hah, jeg glemmer det aldrig! Tror selv jeg gik rundt med et helt forkert ansigt, rivende i håret mens jeg råbte "Hvad fanden er det der sker mand! ARGH! Jeg kan ikke forholde mig til det her!". Creds til lærerne, det var fandme godt lavet! Senere var der sodavand, røde pølser i brød med ristede løg, ketchup, remoulade og syltede agurker. Oh yes! Faktisk var det endnu mere mrækeligt, da de bad os om at gå i seng igen lidt over 2. Hvad havde de regnet med? Troede de selv at vi kunne falde i søvn efter det dér? Jep. Sov som sten, hele bundtet.

Idag fredag stod vi først op til morgenmad kl. 10. Så var der ellers værelsesrengøring og pakning som der plejer, og istedet for et stort frokostcirkus var der muffins, chokoladeboller og varm kakao med flødeskum. Solvej, du er en skat! (Solvej as in køkkenhofdame 1#)

Så mødtes vi til samling i orkestergraven, så en film fra de seneste par dages teambuilding og så var det ellers farvel og på gensyn til alle søde folk og min kære musikefterskole i Humble.

Adios, nu drager jeg på weekend!

kisses

Christine

Ingen kommentarer:

Send en kommentar