23. mar. 2011

Weekend 17.18.19 marts

Det har været en rigtig dejlig og afslappet weekend. Jeg har været utroligt meget sammen med de skønne piger Elisabeth, Natasha, Luna og Sigge, vi har bare grint og haft det så sjovt altså! Åh, de piger! Vi lavede natterend over på fermaten og sov os piger og alle fermatdrengene i deres opholdstue, så det var anderledes, eftersom vi egentlig ikke må sove i samme rum som drenge på denne her skole. Ja, det er så latterligt, men sådan er det åbenbart bare. 

Om lørdagen var der besøgsdag, hvor der kom en masse evt. kommende elever og fik rundvisning og en samtale med en lærer. Det er pudsigt, at der altid dukker den lækreste sol frem på besøgsdagene - plus at sol gør glad, ergo der kommer også en rar og fed stemning overalt på skolen. Vi lå meget af weekenden udenfor og nød solen på madrasser, alle sammen filtrede ind i hinanden som efterskoleelever kan det bedst! Jeg kan og vil slet ikke forstå, at det her år er slut inden længe. Jeg er langt fra parat til at tage "hjem", som mine forældre nok ville foretrække, at jeg kaldte det. Mit hjem er jo her for satan da! Jeg elsker de her mennesker, og jeg elsker hverdagen på Humble. Jeg håber - da jeg jo skal på Aurehøjs musiklinje - at det ikke er slut med al den musik i fritiden. Hold op hvor har jeg været med i mange fritidsband efter jeg kom herhen!

Nå, men gik lige i selvsving her midt i engelsktimen med min herlige blandede 9.+10. klasse - G1.

Kisses

Christine Miranda2 kommentarer:

  1. Super lækker blog! Jeg fandt din blog på efterskoler.dk og har fulgt den. Jeg ville egentligt have skrevet en mail, men kunne ikke lige håndtere det;) når, men det jeg ville høre var, hvordan fik du din blog ind på den hjemmeside? jeg skal selv på efterskole efter sommerferien og kunne utrolig godt tænke mig og skrive om det, da det inspirere rigtig meget, håber du kan hjælpe mig. Anne holm:)

    SvarSlet
  2. Hej Anne, har desværre først nu haft mulighed for at svare dig, sorry! Jamen, jeg skrev selv ind til dem - så tjekkede de min blog ud, og den kom på forsiden. As simple as that :) Du får et fantastisk år på godt og ondt - jeg slutter snart (av min mave, det er mærkeligt), og allerede nu kan jeg se, hvor meget jeg har ændret mig til det positive! Glæd dig! Knus og kram fra en Christine Miranda

    SvarSlet